Cautare

403 de rezultate pentru "simona harag" (3.10 secunde)
Se cer bani pentru unele lucrari, însa nu se poate spune suma pâna ce aceasta nu este aprobata“, a spus Simona Oanca, de la biroul de presa al CNADNR.
fosta sefa a "Creditcoop", Anca Claudia Ene si fosta contabila sefa, Simona Ivan, pe langa alte doua suspecte. DNA nu a mai apucat sa finalizeze dosarul, caci au descoperit o chichita pentru a "pasa" anchetarea inselaciunii, procurorilor de la Parchetul de pe langa Tribunalul Constanta:
"Am venit de ieri (miercuri - n.r.), dar nu mi-au primit declaratiile, pentru ca mai trebuia sa aduc de la SIF Oltenia un certificat constatator", a spus o tânara de 16 ani, Simona Barbulescu, care depunea declaratiile de venit ale parintilor, plecati la munca în strainatate.
"Am venit de ieri (miercuri - n.r.), dar nu mi-au primit declaratiile, pentru ca mai trebuia sa aduc de la SIF Oltenia un certificat constatator", a spus o tânara de 16 ani, Simona Barbulescu, care depunea declaratiile de venit ale parintilor, plecati la munca în strainatate.
"Aceasta masura nu ar trebui sa duca la o crestere a pretului produselor de acest gen, intrucat taxa verde ramane aceeasi", a declarat Simona Vaida, expertul MMDD pe probleme de management al deseurilor.
La multi ani, Daniela Toma, redactor muzical, Ionela Gherghe, redactor muzical, Pompiliu Demetrescu, redactor cultural, Simona Bautoru, redactor stiri, Ana Maria Obada, redactor stiri, Mihai Cojocaru, redactor muzical, Cristi Barbu, redactor muzical, Ionut Lazar, redactor muzical, Dragos Otal, director!
Unii dintre ei, cum au fost Oana si Viorel Lis chiar un incercat SPA-ul din locatiile nou relansate si au fost foarte incantati", a declarat Simona Chitac, manager agentia in PRogress.
Evenimentul a fost moderat de vedeta de televiziune Simona Balanescu. La eveniment a participat si Andreea Esca, vedeta stirilor PRO TV, care s-a aratat incantata de magiunul de Topoloveni.
Scrisoarea a fost semnata pana vineri de 100 de scriitori, jurnalisti, actori, regizori, oameni de muzica si artisti plastici, printre acestia numarandu-se Maria Raducanu, Ion Barbu, Mike Godoroja, Bedros Horasangian, Simona Sora Constantinescu, Dan Silviu Boerescu si Clara Voda.
Simona Gherghe a prezentat cazul unei femei din comuna Rotunda, judetul Neamt, care se straduieste sa isi creasca cele doua nepoate, dupa ce a ramas fara sot iar fiica ei a plecat definitiv in Italia.
Jurnalista Simona Ionescu face dezvaluiri pe blog, in cazul fetitei care l-a acuzat de viol pe cunoscutul om de televiziune:
Cristian Zarescu, Mirela Voicu, Valentina Pufulescu, Marilena Nedelcu, Catalina Porumbel, Simona Gheorghe, Eugen Chelemen (cel cu care am ramas si acum 6 ani, la Adevarul), Roxana Lupuianu, Marius Nitu, Lili Ruse (prietena mea), Anca Vladica, Iulia Nagy, Malina Popa (cel mai bun editor din Romania), Ioan Korpos.
Ambra Fabi, Simona Dirvariu si Carole Lenoble sunt cele trei arhitecte care vor realiza proiectul tehnic pentru amenajarea Pietei Universitatii.
Rona Hartner a plecat suparata din emisiunea moderata de Simona Gherghe, dupa ce au fost difuzate secvente trunchiate dintr-o emisiune din 1999 Marius Tuca Show in care Corneliu Vadim Tudor ii aducea acuzatii grave Ronei Hartner.
Intoarcerea lui Teo Trandafir pe micul ecran, la Kanal D, din toamna, este asteptata cu mare interes de fanii ei, dar si cu mari emotii de catre rivalii ei, Catalin Maruta si Simona Gherghe, caci vor intra in concurenta directa cu "mama" emisiunilor de divertisment.
Nici Simona Halep nu a inceput mai bine 2012. Ea a fost eliminata in primul tur al turneului de la Brisbane (Australia) de sportiva belgiana Kim Clijsters, scor 6-1, 6-4.
Loredana Dinu (foto), de la CS Universitatea Craiova, Anca Maroiu, Ana Maria Branza, Simona Alexandru (toate trei de la Steaua Bucuresti), dar si selectionerul craiovean al lotului, Dan Podeanu, au urcat la munte, pentru pregatire fizica, din 4 ianuarie, si vor incheia stagiul sambata.
Tot ieri, Simona Halep si Victor Hanescu au fost eliminati in runda inaugurala. Hanescu (numarul 90 mondial) a fost invins, scor 6-2, 6-1, 6-2, de germanul Tobias Kamke, locul 98 ATP, iar Halep a fost depasita cu 6-1, 3-6, 7-5, de argentinianca Paula Ormaechea, venita din calificari.
In turul 3, Carstea o va intalni pe italianca Sara Errani, locul 48 in topul WTA, care a batut-o pe rusoaica Nadia Petrova, iar Niculescu va juca impotriva numarului unu mondial, daneza Caroline Wozniacki La aceasta ora, Monica Niculescu face pereche cu Irina Begu in meciul contra cuplului format din Simona Halep si Arantxa Rus.
Romania a fost reprezentata de cele mai puternice cluburi, Steaua Bucuresti (Ana Maria Branza, Anca Maroiu, Simona Alexandru Gherman) si CS Universitatea Craiova (Loredana Dinu, Roxana Lazar, Raluca Sbarcia).
google-analytics.com